Sunday, February 28, 2016

We like: Our new favorite outfit by SKM

Since the following is about a specific shop in Belgium, the remainder of this post will be in Dutch. Long story short though, we got invited to go and check out a highly renewed and revitalized shop with the mission to compose an outfit right then and there. Conclusion? We loved it!


Op een doordeweekse dag werden Lies en ik beide verrast met een wel zeer originele attentie. Een pakketje in de post is ALTIJD instant happiness, maar een onverwacht pakketje? Die theorie geldt natuurlijk niet voor gewone brieven, want geef toe, ik kan toch niet de enige zijn die een kleine hartverzakking krijgt bij het zien van gewone post? Rekeningen? Parkeerboetes (guilty)?! Anyway, voor mij was er wel een kleine hindernis te nemen aangezien ik mijn pakketjes standaard bij de grootouders laat aankomen, maar na een kleine omweg via de lokale dagbladhandelaar kon ik eindelijk ook mijn pakketje openen. Het was een uitnodiging van SKM (te Aartselaar) om ons op de hoogte te brengen dat zij hun winkel compleet vernieuwd en nog belangrijker, compleet verjongd hebben. Nieuwe merken, frisse collecties en voor ons de kans om dat allemaal eens wat nauwgezetter te bekijken en zo onze nieuwe lievelingskleren te ontdekken. HELL YEAH!


De winkel zag er geweldig goed uit en we hebben onze ogen volop de kost gegeven: Liu Jo, Supertrash, Zoe Karssen, Calvin Klein, ... Love. Love. Love. En onze outfits? Wel, die kunnen jullie hieronder zien. Ik koos voor een outfit gedoopt in pastel aangezien mijn hoofd al volop in lente modus zit. Al van bij de start had ik mijn oog op de zacht roze lange blazer en een Zoe Karssen trui met palmbomen. Kan het nog zomerser (yeah I know, blote benen en zo maar de wereld is nog niet klaar om mijn melkwitte benen te aanschouwen, fuck you, winter!)? Dankjewel SKM voor mijn nieuwe lievelingskleren voor het komende seizoen!
Karolien:
Blazer: Supertrash c/o SKM / Sweater: Zoe Karssen c/o SKM / Mom jeans: H&M / Sneakers: Boohoo


Karolien spotte meteen de lange zacht roze blazer en mijn aandacht ging rechtstreeks naar de glitter sandalen van Liu Jo. Een item wat ik niet meteen zelf zou kopen want let's face it: ik zou ze niet op dagdagelijkse basis (kunnen) aandoen en er dus bijgevolg het bijhorende prijskaartje niet voor kunnen opbrengen. Ik was dus maar wat blij toen bleek dat schoenen ook tot onze keuzemogelijkheden hoorden! Ik heb deze vastgeklampt om nooit meer los te laten. No regrets. Aanvankelijk wou ik ze combineren met een maxirok en kleurrijke sweater maar dit vest van St. by Og pastte ZO goed dat ik uiteindelijk koos voor een zwart-witte outfit. Ik voelde mij prompt een of andere kunstenares die later die avond naar haar eigen vernissage zou gaan. A girl can dream, right. Voor deze blogpost heb ik quasi dezelfde outfit aan als die is gefotografeerd bij SKM, ik verving enkel de broek door mijn eigen, nieuwe mom jeans. Defs ook mijn nieuwe favoriete broek! Mijn nieuwe lievelingskleren voor het komende seizoen zijn dus uitgekozen, bedankt SKM!

Lies:
Vest: St. by Og c/o SKM / Glitter top: H&M / Turtle neck: H&M / Mom jeans: H&M / Glittersandalen: Liu Jo c/o SKM / Sunglasses: KomonoNo comments:

Post a Comment

Thank you!

LinkedWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...